Swaggy's ♥
SWAG . SWAG . SWAG . SWAG . SWAG . SWAG . SWAG .

Score A untuk anak tersayang :D
Tuesday, 4 December 2012 ? 0 Suet Comel :D ?

Okay today , ehem ehem *betulkan kolar* kita nak promote sikit. Score A. Haha pernah dengar ? Sesetengah orang dah tahu. Cikgu cikgu ramai tahu ^^ haha Score A ni portal belajar. No more buku text , no more school :D Hahaha. Benda ni memang awesome gila lahh. Pre-School , Upsr , Pmr , Spm semua ada. Pbs tu sama lah punn dengan pmr kan ? Hahaha but benda ni kena beli. Before beli meh kita tunjuk apa ada dalam Score A ni :)




Haha nampak tu ? Ada eExamination Hall dgn i-Teacher right ? Okay kta start dengan eExamination Hall dulu. Lets check it out ada apa dalam dia :) Okay see this picture .



Haaaaa. See told ya. Benda ni aweome. Semua benda ada dalam tu right ? Haha rasanya tu je kot yag perlu ditunjuk dalam eExamination Hall ni. Now beralih to i-Teacher :) Okay see THISSSSS.


Okay you must know this. The learning ikut stage. Yang ni score A kakak kita. Dia form5 so dia just boleh tegok yang form 4 and form 5. Macam kita baru habis Pmr. Yeah memang before ni kita boleh tengok form 1 form 2 and form 3 je. But benda alah ni dah update dalam bulan 11. Now kita boleh tengok Form 4 je. Paham tak ni ? Kalau awak form 1 means boleh tengok form 1 jelah. Kalau darjah 4 , boleh tengok darjah 4,3,2,1 punya je dulu. Kalau still tak paham. Ask me later okay ? lol.  Okay next picturesssss.



Lol. Kita ada cikgu eh at sini :D Mr Lau , Mr Bee , Mr Ahmad and Miss Akma. Yeah them are programmed but here the advanced .


See kalau tak paham nanti dia ada tu Ask the i-Teacher copy and then paste dalam box tu. Nanti jawapan keluar dekat bawah tu plus dia bercakap. Haha jangan ingat suara Mr Bee comel ni comel. Dok langsung. Suara dia garau. Woo scaryyy wehhh :D Haha.Okay now kita tengok system belajar dia macam mana okay ?


See dia macam summary sikit. Korang akan jumpa Ask the i-Teacher  and Example of Q&A means example of Question And Answer. Click lah dekat situ. Haha kalau bosan nvm kita ada cara lai. Haha ni sumpah cool and paham , interesting so whatever lah :D



Yeahhhh learning with PowerPoint with the voices , gambar bergerak gerak. Its fun :D Just look , focus and dengar dan paham :) Its really works. You may also see the notes :) like thisss


Nampak bulat merah kecik atas tu ? Haaaaa click situ nanti keluar lah notes untuk thumbnail mana time tu. Hahahaha its really really awesome. I enjoyed using this :)





You may see Score A Certificate Recogution here :) Its amaze. Berminat ? Pergi tanya parents dulu :)
Dulu beda alah ni RM298;6months yeahh maybe sebab tak upgrade sangat kot. Now RM398 for 6 months , RM 796 1 year :) Here the proof guys. lol.






Thats all :D Nak ? inbox me here :D Yes you may ask any question too :) *bayaran bank in way :) Assalamualaikum and bye <3


Thanks for reading :)




Older Post . Newer Post