Swaggy's ♥
SWAG . SWAG . SWAG . SWAG . SWAG . SWAG . SWAG .

Happiness :D
Monday, 3 December 2012 ? 0 Suet Comel :D ?
Hello :D Oh Assalamualaikum too. Today kita nak cerita pasal. Err satu keajaiban. *tangan di bahu , mata ke atas* lol. Entry ni tak panjang punnn. Haha kdah lets start it. See this ,


:D      
Hahahahahaha seeeee Justin Bieber followed me :D The best thing ever. hahaha. See thiss :D



Its me . Lol --' tak tidur malam tuuu :3 Mula2 tak teringin punn nak update blog cakap pasal ni . But semuanya berubah bila i see this tweet :)




Time baca ni rasa nak menjerit jeeeee ;D Hahaha idk betul ke tak benda tu. Thanks to @MuhdNaimMars   lol. I should thankful because kita Mention sekali je. " @justinbieber follow back pleasee :D " terus dia follow. Belieber lain punyalah mention beratus kali mintak follow.lol . But menyampah pulak. Beleibers lain sibuk nak follow kita. Lol bukannya kita tweet pasal Bieber selalu punnnn -,- Sorry lah , kita bukan sombong tak follow back. But you all ni strangerr tau :p hahahahaha. Ouh btw hari ni followers Bieber reach 31 million. Hahahaha and now twitter trending worlwide #31MillionBeliebers uuuu ;D Hahahhahaha *big clap* Hahahaha till then. Tu je kot. Told ya entry i tak panjang :) Btw i do thanks @hawacomot for this entry :* i love youuu Hawaaaaaa :)


Okay then. I stop here . But yuolls :D I do love youuuuu. Hihi ngarut. #PrayForGaza #PrayForOurPmrResult omg takut gilaaaaaaaaaa .____. lol kbye :) *Berita yang sangat mempilukan for PMR 2012 candidates here .


Thanks for reading :)




Older Post . Newer Post