Swaggy's ♥
SWAG . SWAG . SWAG . SWAG . SWAG . SWAG . SWAG .

Le' Diamond 3 :)
Tuesday, 6 November 2012 ? 0 Suet Comel :D ?
Assalamualaikum. Teeheee :3 Firstly mesti korang pelik kan apalah Diamond tu -,- haha. Tu namanya homeroom. Dalam sistem MRSM ada sorang cikgu akan jadi mak atau pun ayah angkat seramai 15 orang murid. Then dia akan jaga anak murid(s) dia tu. Setiap homeroom mesti lah ada nama. Well , my homeroom dulu nama Bougainvillea . Now dia ada nama homeroom yang sama contohnya Diamond 1 , Diamond 2 but me surely Diamond 3 :) hehe. Nak tau nama homeroom yang lain ? haha. Actly tak ingat mana punn nama homeroom yang baru ni. Err ,ada homeroom Ruby,Pearl,Opal,Jade err kdah. Tu je yang ingat buat masa sekarang ni. lol Tepuklah tangan. At leat kita ingat lah jugak kan. Hahaha xD okay kejap. Am i writing "hahaha xD' just now ? Err, Arina Alloha  kata tu trending word sekarang. Now its proven, kita tulis tanpa disedari ._. hahaha. Kdah, lets countinue again. Mhmm. Nak tahu siapa mak homeroom kitaorang ? Siapa kitaorang tu ? Haha nanti ita kasitahu :) Hah , ambik kau mak kami yang cun melecun ni ;D
Miss Fadzilah :) Single lady in Bangi hehe. Lol. 24 November ni birthday dia . Do wish her guys :)

Haha. Okay cantik an dia ? Haha. Memey ah tengok ah mak siapa . Lol . Teacher ni baik sangat :D setiap kali exam mesti dia kasi chocolate or apaapa lah :) kalau setiap kali balik maktab after cuti pun sama . Dia selalu bagi DD. uuuuu :3 Haha. Trial itaorang dia buat card. Handmade :D Alahhhh , buat satu photostat banyak2. Okay lettew . Hihi .  Ada satu hari tu exam semua dapat 3.5 above . Woahhhh. Except sorang minah senget ni. Her Name AINAZWA ulang suara AINAZWA . Hahaha xD time tu teacher ada buat satu jambak chocolate. Lol. Apa tu ? Haha. Click sini kalau nak tengok lah :) Teacher ni selalu pesan jaga solat , jaga hubungan dengan Allah. Haih she changed me. Thanks teacher :'* Teacher ni punn pantang ngat anak homeroom dia tak jumpa dia sebelum pulang balik bermalam. Merajuk sebulan wehhh . Haha. Manja lah teacher ni :p Apa apa pun we love you teacher :) 

p/s : Siapa jadi anak homeroom dia next year , jaga dia elok elok or I'll KILL YOU . haha .

 Next  Presiden homeroom. Kay nak cerita sikit lah pasal dia ni. Kita dari form satu class dengan dia. Dah lah satu class , satu homerrom pulak. But nvm seronok kot dengan dia. Tahu apa maksud pergaduhan . Haha. Dia ni malam sebelum PMR tu dia pergi jumpa sorang2 dari class ke class. Nampak ngat banyak buat salah. Haha . Nak tahu siapa ? Le presenting you , Mohd Firdaus b Zaidi :p



Kuya Zaedy  :) Gigi dia cantik kan  ? Hihi. Okay sumpah dia ni dah mcm abang kita. Sikit2 cari gaduh. Bangga ngat ngan Temerloh dia tu :p Btw he already taken by Syaniem Zamri :3


Okay then present you our vice president Nurul Ezwani binti Kharon Anuar :)
Fyi dia ni ex roomate kita. Form 1 sampai form 2 . Kenapa ex ? lol . Biarlah rahsia. Teeheee :3 Meet her. Awwwwh :D


Ni lah Wanie :D Beliau sangat cantik , titewww sukewww . Haha lol :p Say hi to her :) Ni pun already taken. By , IDK . haha. From Temerloh. Jugak --'






Okay lagi berapa orang ni ? 11 ? Okay pandai :D *thumbs up* hihi. Now Le' Setiausaha . nur Nabila Abd Halim.

Hi Eila :D Best lah awak pergi Hi Tea ye ? :') haha .

Hi Tea . Haih kasihan ko AINAZWA tadi --' lol. Okay we continue with our treasurer Nur Zawani Zamri :D Haha .


Zawani :D Say hello to them . Lol *orang gila cakap dengan gambar*


Kay dah . Now its the time untuk anakanak Diamond 3 Yang omey omey ni. hahaha :D



Farisha Rasdi :D Dia cantik :D haha. Selangor :) Do follow her blog
Click dekat Le' Blog tepi tu . Nampak nampak ? Tak nampak , gila . Hahaha. Nama dia kita tulis Eisya.


Wee , hi . This is ME . The awesome one :D A die hard fan of Justin Bieber *see my shirt* <---- BERIAAA .


Lol. Siapa ni ? Omey tak ? :p haha. Meet her Afiqah Ibrahim :) Temerloh and already taken by Asyadiqin Sevenfold. Hihi


Fatini Jefri :) Haha. Dia ni creative . Titew suka. lol. Temerloh. again --' Single but maaf  dia a die hard fan of SYAA . Haha :3
Dia punn ada blog pergi lah tengok . Ninie .


Bella Zahari :D dia paling sakaiiii . Teramat sangat :3 Okay once again ni budak TEMERLOH . lewl. Single jugak but sorry Anep sorangg je dekat di hati. Hahaha xD


Hanis Hazwani :) Hihi. Suka lepak bilik dia. Kdah rahsia kita berduaaa :p Hanis, nanti kita kirim salam dekat sepupu kita tu :p from Kelantan :D


Diana Amira :) Kuala Lumpur and already taken. Sorry abang handsome anda boleh pergi. Shhh , shhh .


Syaqidah Roslan :D Jerantut with Daddy Fido. Lol. Syaqidah ni untuk hang . *L atas kepala*



Okay the last boy . Azzuan Saidan . Penerima Anugerah Pelajar Serba Boleh , From Jerantut and taken by Mardiana Idris. Lelw :3


They left US :'(

siapa ? Mereka di bawah ini :c


Ikmal have beeen with us 2 years already /':



Farah Najihatulhani even though tak sampai setahun , we miss you a lot /:


Shailu the girl with that brown saree. The only one non muslim in my homeroom. Tapi  dia dgn kitaorg setahun je :( We miss you. Hmmm 

Haha . Kdah habis . Sweet an kitaorang semua. *flip hair* Haha. Btw ada sorang lagi yang pergi meninggalkan kitaorang :'( her name Fitriyah. Kot. Tapi taktau lah laman sosial dia apa :p Piqa ni tak reti reply text --' Nak tengok gambar lagi ? CLICK SINI :D


Thanks for reading :)




Older Post . Newer Post