Swaggy's ♥
SWAG . SWAG . SWAG . SWAG . SWAG . SWAG . SWAG .

Hari Sukan Primary School :D
Saturday, 3 November 2012 ? 0 Suet Comel :D ?
Okay guys . SK lubuk Kulit , Kuala Lipis :) My second primary school after SK Pandan Indah , Ampang. Looks . 2nd November sepayutnya kita pergi Miss Afzan's Wedding but ah . Semuanya tak jadi bila ayah Effe tak kasi dia pergi. Kita nak pergi sorang ? Maaflah . Kita tak reti nak naik bus --' So daripada kita buang masa duduk rumah its better to me pergi hari sukan ni :) Boleh jumpa crush lama but dia takda punn . lol . Bangun2 ibu dah pergi . Me feel like urghhhh -,- Call ibu . Ibu cakap "Ibu kejut taknak bangun kan dah kena tinggal" Eiiii . Sakit hati then ibu call balik . Cakap dia dah suruh kawan lama kita ambil. Guess who ? Mamat baju merah tu . lol . Naik motor dengan dia ? Yeahh . Jarak macam boleh letak satu buku log panjang tahu tak ? Haha :)


Baju merah lengan hitam . Me call him Eju .

Kay then sampai maktab sekolah tu . Koi terus cari gang . Haha. Jumpa adik sedara kita . Dengan Umairah . But kita jalan dengan Umairah sekejap je then get back balik dengan adik kita tu. Her name Seri Nur Hanani :) Yang baju merah tu . merah again --'
Hok baju meroh tu boh . Me call her Angah :) Form 2 .



Oay the story begin :) Sumpah kita rindu bila tengok hiasan rumah dorang yang cantik , costume pembarisan dorang yang lawaa , cikgucikgu kita yang sayang kita tu . Haha :p Mhmm . All about the school . Haih :') But im not happy when ALL the cikgu and ze orang kampung yang tegur aku cakap aku dah gemuk. mhmmm :c Well , wait and see the result of my effort this two months ;D haha. Err , okay then present you the PICTURES :)
Le Cikgu Azhar . GPK2 SK Lubuk Kulit :)


Ledang :D Rumah sukan lama :')


Dirasmikan oleh S K Devamany :D


Rumah Benom :) Suppose jadi juara but tktau macammana boleh jadi  second /:


Terjumpa pulak budak comel ni . He look familiar right ? lol :)


Kolam yang selalu main dulu . Rindu :')


Le' Mr Fadzli. Cikgu Math paling awesome. Dulu sumpah bodoh math . A Math takkan kenal kalau bukan dia. Thanks cikgu :'*


Rawr . Okay rumah yang taksepatutnya jadi juara -,- At right , Adam Naufal . Le' Cousin :) Yang sorang lagi tu taktau . Anggap lah dia fan kita xD


Fixie + Scary maskot untuk pembarisan . But still dapat number last . Haha . Kasihan ko demo :3


Ze' SK Lubuk Kulit :)


Le' Senior . Khoirin bin Amrin :)
Okay . Err , tu je kot. Me will miss this moment for seriously. Hari Sukan SK Lubuk Kulit 2012 :'D


Thanks for reading :)




Older Post . Newer Post