Swaggy's ♥
SWAG . SWAG . SWAG . SWAG . SWAG . SWAG . SWAG .

Ask.fm :D
Friday, 16 November 2012 ? 0 Suet Comel :D ?
Hello guys :D #Ehh maaf. Assalamualaikum kalian . Lol. Okay mesti tertanyatanya kan Ask.fm tu apa ? Lol bak kata Kak Umi itu adalah permainan --' Haha but wll memang macam permainan punn. Game dia macam ni. Korang akan ada satu acc. Orang boleh tanya korang anonymously or not. Haha but please jangan nak bashing org eh dekat situ. Seriously kita dah gila dengan laman sosial tu. Aha biasalah first time jumpaaa. *Jakunnn :p Nah tengok soalan merepek yang ditujukan dekat i :')

Haha. merepek. Okay nampak bulat merah tu ? Tu dia tanya include user info. Hawa :D  aha lol :)

Lagi merepek you know --'


Merepek


And merepek. hahaha.

 Haha merepek pun but seriously we have fun dekat sini :D lol. Kita pun ada jumpa kawan baru.


Comel kan :D

Takdelah kawan dia senior. Sixteen. Her name Nabilah. Just call her Eylla :) Nice to meet her. Peramah sangat. Lol. Awesome kan Ask.fm ni ? so watcha waiting for :p Just click here :) tak susah mana pun boleh log in dengan twitter or facebook kalau ada . Lol. Thats all. Waiting for the crazy question from you guys. Maybe. Aha dah stop. Bye and Assalamualaikum ^^

You may also ask themsome question here :)
Me  | Hawa  | Alia  | MiraNatashya | DayaniBalqis  | AmiraMirawandi  | KhaleedaKhalid  | UmiRaihah  | NajihaHusna  | FarahRazzi  | Eylla  | MiaJazzura  | AfifShazmin  | Niqabis 

p/s : A happy news guys :D Go here . Lol kbye <3


Thanks for reading :)




Older Post . Newer Post